Despre Euro Beton – Beton in Pascani la standarde inalte

EuroBeton –
Beton la inalte standarde de calitate

Euro Beton are ca obiect principal de activitate productia de beton diverse clase la inalte standarde de calitate, folosind echipamente moderne si sigure. Compania noastra poate fi considerata un furnizor competitiv, care poate asigura un volum mare de produse si servicii cu consumuri reduse (datorita pierderilor mici), respectand normele si standardele de calitate si termenele contractoale de predare catre beneficiar. Societatea noastra are posibilitatea de a oferi produse si servicii de cea mai buna calitate, avand ca scop principal satisfactia clientilor sai. In prezent produsele si serviciile firmei se adreseaza intregului teritoriu zonal si regional, iar compania este cunoscuta ca o firma dinamica aflata in plina ascensiune. Calitatea produselor si serviciilor realizate si prestate recomanda societatea, motiv pentru care ALL CONCRETE A.G. este implicata in proiecte de anvergura, unde colaboreaza cu companii de prestigiu, avand perspective de a deveni o companie de tip lider in domeniul sau de activitate.

VIZIUNE, MISIUNE SI VALORI

MISIUNE

Misiunea noastra este de a fi recunoscuti ca element de referinta pentru excelenta in domeniul productiei si livrarii de beton la inalte standarde de calitate.

VIZIUNE

Viziunea noastra este sa inovam si sa perfectionam permanent domeniul constructiilor pentru a aduce un plus de calitate clientilor de pretutindeni.

VALORI

Flexibilitatea  fata de clientii nostri, actuali sau potentiali si oferirea de solutii inovatoare care sa corespunda cerintelor actuale si investitia in calitate

REALIZARILE

NOASTRE

1170
CLIENTI MULTUMITI
7
CERTIFICARI
20000
CIFE LIVRATE

Parerile clientilor

Suntem pregatiti sa raspundem intrebarilor tale !
WeCreativez WhatsApp Support
Comenzi
Comenzi Bogdan
Available
WeCreativez WhatsApp Support
Contabilitate
Contabilitate
Available
WeCreativez WhatsApp Support
Manager
Manager EuroBeton
Available